Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 36 common:people_all_forms

День народження школи

Date: 21 листопада 2022 о 09:04, Refreshed 21 листопада 2022 о 09:06
113 views

17 листопада у Браїлівській гімназії був незвичайний день, наповнений сюрпризами, побажаннями і спогадами. Саме ця дата вважається днем заснування нашої школи, якій цьогоріч виповнилося 126 років.
Але є ще одна дата - 40 років з дня відкриття Браїлівської восьмирічної (яку усі звикли називати "заводською") школи.
Саме сорок років тому за ініціативи та масштабної підтримки директора цукрозаводу Власюка М.А. була збудована будівля, в якій зараз функціонує - живе, творить, креативить наша гімназія.
Директорка гімназії Івасенко А.Л. вже давно виношувала ідею урочистого святкування 40-річчя нашого закладу. Мріяла запросити 1 вересня усіх, хто вболіває нашими шкільними буднями та святами,підтримує нас у перемогах і невдачах, популяризує наш заклад та любить нашу школу так, як любимо її ми. Це мали бути колишні учні, вчителі, спонсори, батьки та громадські діячі. Які були грандіозні плани та ідеї!
Та клята війна внесла свої корективи....
На жаль зараз не до святкувань. Дочекаймося Перемоги і все у нас буде!
Разом з тим залишити поза увагою День народження школи ми не могли. Тому було організовано незвичайний день для всіх учасників освітнього процесу.
У вестибюлі - чудова фотозона, над якою три дні "чаклували" працівники школи (не дивуйтеся, вони вміють і це! Без дороговартісних дизайнерів...) Біля величезного іменинного торта кожен мав можливість зробити фото на згадку та написати побажання на колективній листівці.
День розпочався з повітряної тривоги, але українці незламні (як наші мужні воїни в окопах, так і ми в тилу). В укритті довелося бути більше двох годин, але адміністрацією та працівниками школи створені комфортні умови: було світло, тепло та смачно! Усі щиро дякували нашим кухарям за поживний та смачний обід (до речі їм кілька днів поспіль доводиться приходити на роботу о 6 годині ранку - але читай пункт вище: " Українці незламні"!).
Усе заплановане на цей день довелося проводити в укритті, але труднощі ще більше нас здружили - ми єдиний колектив, який працює злагоджено та результативно!
Кожен клас представив свій проект "Стратегія розвитку гімназії" - діти фантазували,якою бачать нашу школу через багато років. Альона Леонтіївна, дякуючи за ідеї, одразу коментувала, що можна втілити в життя найближчим часом.
Потім семикласники запросили всіх розім'ятися у танцювальному флешмобі. Було весело, але зненацька вимкнулося світло ( збій у генераторі). Та й тут ніхто не розгубився - одночасно ввімкнулося з півсотні ліхтариків на мобільних, і ми продовжили танцювати (ми ж незламні)!
А потім - уроки, під час яких було проведено екскурс у минуле - вчителі демонстрували дітям презентацію з історії створення закладу, вчитель історії ознайомила дітей з експозицією музею нашої школи.
Наприкінці дня усі мали можливість поласувати солодощами, які приготували наші невтомні трудівниці - працівники їдальні.
Це був незвичайний день із приголомшливими враженнями. Ми дякуємо за цей день усім, хто причетний до його організації і підтримки! Найбільше дякуємо нашим ЗСУ, що ми мали можливість прожити цей день разом. Він мав би бути інакшим - урочистим, святковим, радісним і веселим! І він обов'язково таким буде!
Віримо в це

Comments:
Only authorized users can leave comments.